Skriv din egen remiss.

Vill du utföra en undersökning men har inte fått remiss från en läkare kan du välja att skriva en egen remiss till oss. Då bekostar du undersökningen själv. Betalning sker med kort på plats, i samband med att din undersökning utförs. Använd knappen ”Boka tid” längre ner på sidan. Välj vilken undersökning du vill utföra och därefter får du välja tid i vår kalender. Använd pilarna för att bläddra i kalendern. När du har valt tid kommer du få ange personnummer. I kommentarsfältet kan du kort beskriva dina besvär och vilken sida undersökningen avser om det är relevant. Om du inte hittar en tid som passar dig eller den undersökning som du vill utföra, kan du alltid ringa oss på nummer 016-400 00 11 så hjälper vi dig.

Remiss från din vårdgivare.

Om du redan har en remiss och önskar utföra din undersökning hos oss så måste du vända dig till din vårdgivare. Det är din vårdgivare som väljer var remissen skickas.

Remiss via din Sjukvårdsförsäkring.

Vi samarbetar med flera försäkringsbolag. Om du har en sjukvårdsförsäkring kan du fråga ditt försäkringsbolag om du kan få din undersökning utförd hos oss. Godkänner försäkringsbolaget din förfrågan bokas undersökningen in hos oss via ditt försäkringsbolag.

Remiss via Företagshälsovård

Vi samarbetar med företagshälsovården. Du kan få en remiss till oss via din företagshälsovård. Meddela din företagshälsovård att du vill utföra din undersökning hos oss.